»

2014 Wishes.

Assalamualaikum and selamat pagi/petang/malam/siang/sejahtera dan bahtera semua!



Tersangatlah excited hingga mampu menaip entri nii dengan menggunakan jejari kaki. *menipu yang tak masuk akal!* Almaklumlah bak hang! Gila lame tak update anything happeng in my life kat sini memandangkan busy yang melampau, terlampau, pelampau dan ... *ok, abaikan*

Memandangkan dah pun melangkah 2014 yang berbahagia ni, Fad always hoping that i should have done much more crazier crazy things after this so nanti Fad boleh update kat blog the share my feeling's and experience kat korang.

And top of that, tak sahlah kalau takde 2014 Wishlist kan? Fad pulakk. memang every year ade wish list tapi tak pernah pun tertunai even satu pun.*boleh refer wishlist kat tepi kalau korang sibuk sangat nak tahu ape Fad punya wishes* hahahaha!

Hope this year I can provided your banyak lagi story and at the same time share kat you guys lagi banyak cerita. Ghitu!

So, sekian sahaja entri pembukaan untuk tahun ni. Arigatok!