»

Buka Puasa NWS 2011

Salam..

Hari untuk meng’overnite’kan diri dah tiba! Sumpah best! Hangout dengan classmate Fad. Bertuah dapat classmate macam depa ni. Memey semua sporting habis! *hahaha* Hope nanti kita boleh menggila hangout lagi. Kelas Network Security 2 Batch 01/11 memang daebak! Hari ni jee kami sekelas dah start lari keluar dari asrama on 5 petang sampai 7 pagi keesokan harinya. Bapak gilar lah!

Perjalan bermula dengan berkonvoi bebanyak kereta untuk kat Bagan Lalang. Take about 2 hours jugak lahh sebab kami-kami tak berapa nak tahu jalan yang benar gitu! Sampai jee kat sana ape lagi, den dan rakan-rakan melantak semahu-mahunya! Memang time melantak tuu tak ingat dunia langsung and sampai satu tahap tuu semua dah mengah sebab makan terlalu banyak. And the food price not bad jugak lahh. Sooooo Cheap! *Korang kiralah berapa banyak "o" yang Fad letak memang means betul-betul murah.

Then, daripada Bagan Lalang tersebut kami pun beramai-ramai berkonvoi lagi sekaling ke Seremban untuk menghantar Cik Fara kita pulang disamping keluarganya.Sebaik jee dah selesay semua benda alah tersebut ape lagi, Fad pun buka trek untuk drift di sepanjang Highway Seremban-KL bagi semua para pemandu. Aigoo. bapak laju gila dorang bawak kereta. Entah kena saman ke tak. 

Selamat saja sampai di bandaraya utama Malaysia ni, pewh! boleh pulak nak ke toilet! Ya ALLAH! Seksa beno batin Fad time ni. Nieh! nak habaq mai! Macam- macam kejadian dok berlaku aihh. Kalau kat shopping kompleks or kedai makan takpelah jugak tapi ni kat TOILET! Kat TOILET WOII!! Agak disgusting jugak toqq! memey disgusting ever.

Cuba korang bayangkan, bayangkan betul-betul. First toilet yang Fad pergi tuu dekat Station Minyak Plaza Safuan, Chow Kit. Hadoi! dah tengah tak tahan pastu den berluru terus mencari toilet. Boleh pulak toilet tuu unisex! haa yang tuu kira ok, tapi yang tak ok pulak dorang buang air talak ktop pintu oi! Abang, abang nak buang air berdiri ke, berbaring ke, menyandar ke, tolong lah tutup pintu tuu. Nak koma kejap Fad kat situ.



Dah tuu, Fad pun blahh bagi mencari toilet yang lebih selesa. Toilet dah selesa, siap kena bayar lagi tapi yang NYAHH jugak masuk dah ape pasal? Ya ALLAH! Hoi nyahh! nasib baiklah kau takde perasaan kat perempuan. Kalau tak memey tak selera nak buang air kat situ.

Bagi menunggu tibanya waktu subuh, kami melepak lama-lama kat Dataran Merdeka. Berlagak jadi tourist lahh konon nye kejap. *puii!*  Ape lagi! It show time! Sampai kat depan Dataran Merdeka tuu kiteorang conquer untuk tangkap gambar sahaja. Memey gila dorang ni.

Mereka yang menggila di hari ini:
  • ·     Faliq (selaku ‘Leader’ untuk Program Iftar berjemaah kali ni)
  •       Ika (selaku "Pengurus Kenderaan" untuk kiteorang semua)
  •       4 orang outsider yang dijemput untuk "happening"kan suasana (Iman, Apis, Jasmine and Fara)
  •       Gegadis Nisa, Yana, Natrah dan Fad sendiri
  •       Roket, Azzam dan Ali selaku pemandu kereta.
  •       Chiwan, Nazmi, Faiz, Duyung and Tok Penghulu




Terima Kasih semua yang dah menggila! :) 

No comments:

Post a Comment