»

Hari Jadiku 2011


Hye! Tak sangka hari ni fad dah pun genap 19 tahun. Dan hari ni jugak fad first launch blog ni. Bytheway, ramai jugak fad dapat wish hari ni. And ade yang certain member fad ade yang tak tahu hari birthday fad at all. Hahahaha! Soo funny! Even my mom and dad pun tak ingat hari ni hari jadi aku. Biasalah drang might be busy doing ther stuff lagi. No need to wonder sangatlah.



Tapi dalam banyak-banyak wish yang fad dapat fad tertunggu sangat-sangat wish daripada oraang yang dah lame fad tak contact selam ini. Puii! Ayat poyo gila lah pulak kan. *muntah kaler rainbow jap*

Thanks jugak kepada dua boypren tempat aku try bergusti  selama ini iaitu En Zulisham dan En Shaharshah bin Shamas kerana sudi bergayut di bawah pohon asmara yang sangat lama. Memang hari ni berlalu dengan tanpa rasa bosan gitu! And the menyayat hati part is when my besh fucking friend tak wish birthday aku today. Alaa. Itsokay. *padahal memang tengah terasa gila time ni.*

How my birthday goes today? Pewh memang sangat deabak! Cukup jee 12.00 minit tengah malam buta 9 Ogos, Encik me”Rocket” ke bintang telah selamat menyimbah aku dengan segelas air oren the dicalit krim kek daripada Encik Ali Muaaz dan tak lupa kepada Encik Faliq yang menyanyikan lagu birthday Fad. Evendo its simple tapi ni pertama kali dalam sejarah hidup happen such crazy things. Thank jugak kepada Cik Ika dan Cik Yana sebab dah memanggil mangkuk-mangkuk hayun bertiga tadi untuk beri kejutan tak berapa yang sangat sengsara kepada saya. *puii! Ayat poyo!*

Pemenang bagi birthday wishes hari ini jatuh kepada Cik Aishah Khamar dan sayangnya Cik Nurul Nadia mendapat tempat terakhir untuk birthday wishes list untuk hari ni.

Got special keychain from Brunei. Thanks to En . Nazmi.

Thanks to Cik Tika “Shin Chan” sebab dah belanja dinner and supper for today. A set of Mekdi and also CoolBlog. Wee^^ *konyang den hari ni!*




Peace yo! I got free food today!



Bersungguh beno mencekik. Aigoo.

The Photographer: Cik Ika

No comments:

Post a Comment