»

When a girl ...


Something cute that I want to share today. *malas nk b’cerita ari nieh. maap*


Cer renung-renungkan sedalam-dalamnya wahai korang-korang skalian. Renungkan dan Selamat Beramal!

Trip Pusat Jagaan Suci Rohani, Damansara.

Salam.
Yuuhuu! Its really a very very very happy day lah for me. Mane taknye, Fad and the geng selamat  menghadiri lawatan sambil belajar *bukan macam lawatan zaman sekolah dulu ehh* ke Rumah Anak Yatim yang terletak di Damansara. 

Sesampai jee Fad kat situ, terkedu, kelu lidah nak cakap and ter"freeze" kejap gerakkan Fad ni. Totally rasa awkward tetibe. Tengok bebudak yang ade memey cute-cute belaka! Terdetik jugak kat hati ni nak tanya "Parents adik mana?" , "Kenapa adik kat sini?" ,  "Parents kerja apa dikk?" tapi dirasakan macam tak terluah sebab takut dorang terasa kalau Fad tanya macam tuu kan dorang. Even perasaan ingin tahu Fad ni tebal gila bagaikan seempuk batan kat rumah tuu tapi nak terluahkan tuu bapak punya takut bagaikan ade harimau yang nak tunggu baham kitw dari depan. *amboi! jauh sangat imiginasi tuu! takpe takpe fad dekat kan sikit*

Actually, this first time Fad pergi Rumah Anak Yatim. Before ni just tengok kat tv jee. *ini bagaikan penghargaan kepada diri sendiri sebab buat benda yang tak pernah buat* Majority of them macam pediam jee. Lagi-lagi adik-adik yang perempuan. bak kata pepatah melayu songsang, Shy Shy Cat gituu. hahahaha 
Tapi yang adik-adik lelaki memang bagi a really good respon :) Dorang memang senang nak masuk dengan orang lain.

Dalam nak hidup nak enjoy, enjoy jugak tapi orang yang susah janganlah lupa. Kita senang kat dunia ni hanyalah sementara jee. Tak salah kita share kesenangan yang kita ade ni dengan orang lain. Tak merugikan pun sebenarnya lagi kita murah rezeki pun ade. Aktifkanlah diri dengan lakukan benda-benda gini. It will be another best experience to uolls next time.



Keadaan yang terlalu crowded telah menyebabkan Fad dan yang lain- lain mlas nak interframe




Lalu kami buatlah frame yang lain kat belakang. malas nak berhimpit punya pasal.





Fad dan adik angkat Fad. Sumpah pendiam gila! 



Last but not least, tangkap gambar depan bas pun jadi lahh.


Credits to: The Photographer
                 Cik Ika

Tipah Tertipu!!


Hey!..
Rupe2nyer da lme bebenor aq x mengmenuliskan dri dlm nieh..alaa..sowy nyeh!. =) sye lpe + bz = tu yg x tulis tuu...minx maaf sesgt k..hahaha..aq pown bru t’igt folder nieh time tgah godek2 nb tdi..hehehe =D..4 u’r info,i already in love thap cipan kat Kim Hyun Joong!..but Kim nieh yg btol2 pnye..bkannye glran ex-bf aq mcm dlu2 tuhh..huhuhu..mmg aq da jtuh ati smpai memwat kan aq cri fb die..korg jgn nk glakkan aq nyeh!.da nk wat mcm mne,aq da t’obses ngan die smpai lah aq igt yg nieh btol2 fb die..then die pown bg feedback yg se-positif nye..urm..x cye lah siot!..


          ^ ats tuu adlah keratan comment2 aq b’sme Kim Hyun Joong (version role-player punyer)..urmm..-.-‘


Apa kan dya aq~..tipah dah t’tipu bang!!!..arh..xpewh laa..jnji aq lyan jewh~..huhuhu..time nieh mmg ati aq ade hancur jgak seketika..nk wat mcm mne?.hrapkan pungguk kat bulan tpi aq dpt gagak kat ats dahan..nasib2..

TAPI!.

Statement nieh da memwatkan aq lgi menge’like’ sebyk mgkin pages yg ade kaitan ngan Kim Hyun Joong..aq nieh da kre fanatic gegler kat die laa..nk wat mcm mne?.aq lyan jewh laa..then,crite aq psal Kim x t’henti smpai di tkat ini shja..aq tlah pown meng’download’ n melyan sume lgu2 yg dinyanyikan oleh Kim..gmbar2 die pown b’lmbak kat aq..tuu lah tnda kasih aq t’hdap Kim Hyun Joong..OMG!.i’m really2 in love with Kim for a 1’st sight~..lalalala~ ~ ~...



Gegambar Kim Hyun Joong yg aq dsygi~..<3