»

Best Korean Drama! : Wonderful Life


Anyonghaseyo! *Bajet korea kejap*

Fad saje nak kongsi ade satu drama korea ni yang melibatkan seekoq, ehh seorang kanak-kanak perempuan korea yang memey comel! Title drama ni, "Wonderful Life".


Drama yang wajib tonton, sebab? Sebab ade budak cinonet ni yang cute cute cute cute cute gila! Sumpah cute! Dengan matanya yang bolat ala-ala watak anime, bibir nipis ala-ala anak patung barbie, hidung penyek ala-ala hamster. *ehh* memang daebak! Harap-harap nanti dah besar budak kecil ni tak buat pembedahan plastik macam artis korea yang lain.


Inilah orang yang Fad maksudkan tuu. Comel kan?





Salah satu babak lakonan budak cute nieh dalam “Wonderful Life”

P/S: Keratan gambar adalah daripada drama “Wonderful Life”.

Best Movie Ever! : Real Steel


Hai anda sekalian!

Wahh. Tak sangka ehh dah tibanya di pneghujung bulan 10 sudah. Lagi dua bulan lagi akan menjelang New Year. Adoi! Semakin nak meningkan jugak lah umur Fad ni rasanya. Benci! Benci! Benci! Sebab Fad akan melangkah kepuluh-puluh. There's no more "teen" "teen" anymore.

Nothing menarik yang nak disharekan sebab semalam adalah Deepavali bagi penganut hindu di Malaysia. Happy Deepavali! Gerenti kat area Batu Caves sesak kan? Semalam jugak Fad dan Ika melayan Real Steel.



Walaupun ia adalah robot,tapi ia sangat cute di mata Fad.

 Handset Nokia pada masa akan datang. Bapak Canggih!

Pewh! Memang best lah siot! Fad dah even imagine tentang masa hadapan yang serba canggih. Sebab movie dia menampilkan gadjet-gojet yang superb tahap max! hahaha Wishing suatu hari nanti Fad dah one of that item. hee^^

Bytheway semalam Fad mengalami selera makan yang luarbiasa. Fad pun sebenarnya tak berapa sedar yang Fad makan terlalu banyak time tuu tapi hakikatnya dalam 2 Jam Fad dah belasah :


  1. Burger Ayam
  2. Nasi Goreng Kampung
  3. Roti Canai sepasang
  4. Roti Coklat
Memang banyak kan Fad melantak? Tapi tak gemuk pun. Aiseyy..