»

Oh My Solitaire!


What the beautiful date going’s on today. hohoho. Hari ini actually Fad dah bosan gila eventhough esok ada presentation. Daebak! Alaa. Main Solitaire jee pun. Bukan main Dota, Wedding Rush tu semua-semua bagai. Sementara ini rekod kemenangan yang dah diatasi. *riak gila Fad ni*


Haa. Hebat tak? Hebat kan? Hebat kan? Hebat kan? Then bagi menghilangkan tahap bosan gila babun Fad, Fad punn mainlah sekali lagi. then kali ni main punya main punya main tapi takleh solve the solution pulak dahh. Penat Fad configure out acano nak buat dengan kad-kad bagai. Sampai yang hotaik pun takleh nak solve kan, acano tuu? Aisey.


Kering dah keringat otak ni memikirkan cara nak solve this solution.

2 comments: