»

Vanilla Coklat

Assalamualaikum dan Hai!.

Korang mesti tengok Vanilla Coklat kan? Kan? Kan? Haa. Tapi korang terfikir tak kenape title drama tuu Vanilla Coklat? Nak cakap dorang berlakon kat kilang aiskrim takde pun. o.O" Pelik tak?


Haa! Vanilla Coklat yang sebetul betul betulnye adalah macam gambar bawah ni haa. ;P
Hehehehe..


Main-main jee. Bagi yang ade pasangan yang similar macam atas ni jangan amek hati pulak yee. Kang nangis then ngadu kat parents pulak nak nak bagi penumbuk free pun ade. Sebab den takthu nak habaq ape kat entri nii.

Sekian.
Bubye ^^

2 comments:

  1. vanilla tu sebab izzara suka minum vanilla tea kan?coklat tu amir suka kan?hehe..
    gambar bawah tu mmg betul2 vanilla coklat..keh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..yee ke?.alamak x tgok sangat vanilla coklat lahh =.=" <3

      Delete