»

She gone to Germany T.T"

Hari ni,kami kehilangan seorang teman di saat gile-gile..Cik Fara kite yang akan ke German utk smbong blja.. T.T sebak jugak ati dibuatnye sbb perkenalan kite tak lame mane pun..tapi kite byk menghabiskan mase giler bersama..Fad harap,Fara kat sne x nakal2 mcm kat Malaysia :)) 

suasana KLIA yg penuh dgn student2 GAPP GMI yang akan berangkat ke German..

tidak ketinggalan kami bergambar dgn teman segila jugak..^ Syaza Ali :)


Kami berempat yang ber"ascot" beramai2 utk ke KLIA utk menghantar Cik Fara kite ni..


time ni pun camera bolehbuat hal..hadoi!.mybe nervous flight kott..


mereka adlh sebuah geng yang mmg suke bergambar + smpat lg menggila walaupun tggal 30 minit jee lagi.. =.="

Saat yang menghibakan dan pada yang sama sangat sedih bagi Fad..

Fara pergi~~..pergi~~..Fara pergi,then langsung tak toleh belakang time tuu..mybe sbb nk tahan hiba di dada kott..tapi,awak memang kuat Fara!.sbb awak dah bwk muatan lebih dri 30 ++ kan?. tuu yang membuat saye tabik..hehehe..gurau jee..





Fara,selamat belajar kat negeri orang yee..Jaga dri elok2..kalau ade orang kacau2 Fara,bagi jee karate kick kat dorang tuu..ape yang penting adelah,awak jgn lupe makan yee.. :)) kite ni dah lah same2 kurus =.="

We will be missing you Fara..Time buat entri ni aku dah already missing u..huhuhu..sorry sbb kita tak spend much more time together before this,tapi kenangan gile-gile ngan awk,den x dapek lupa.. :))

Lastly,Selamat Belajar di rantauan!! Sayang Fatin Nur Shafara :)