»

Kem Mumtaz 2012 S.R.A Sungai Ramal Dalam


Assalamualaikum dan Selamat pagipetangmalam semua J


Sebagai pengenalan diri kan, Fad adalah salah sorang fecilatator di bawah SNB Training and Consultancy yang lebih famous dikenali sebagai KAk Siti J cute kan? First time Fad jadi one of the Fecilitator for this such of program. Hee J


Happy tuu memang tak terkira sebab dapat jumpa adik-adik yang cute-mute belaka and plus that dorang ni memang very adorable habaq hang! Kem ni melibatkan pelajar-pelajar darjah 6 yang akan menduduki PSRA tak lama lagi. So, semua student dia rata-rata umur 12 tahun.





 Dorang memang spontan sepanjang masa dan sentiasa happening! This the moment that I couldn’t forget lah! Sayang sangat kat adik-adik ni semua.










Sebelum tuu, Kak Siti kat sini nak ucapkan Selamat Maju Jaya untuk adik-adik dari S.R.A Sungai Ramal Dalam ni dan thank for the moments you alls give me J

Salam Sayang dan ByeBye,
Fadlina Nasir (Kak Siti)

No comments:

Post a Comment