»

Oh My Maths!.

Assalamualaikum semua :)

Maaf lame beno Fad tak menambah entri sbb skang tengah dalam exam week dan itu telah sekaligus telah mendorong Fad untuk menghentak kepala tang dinding..

Dari 11 June sampai 15 June,Fad akan menempuhi hari-hari yang menghantukkan kepala..

dan hari ni, (14 June) dah membuatkan Fad terlalu tension sebab exam MATHS petang tadi..

Ya Allah! Fad xtahu ape yang Fad dah jawab sampai mind jadi totally blank tadi dan dah menyebabkan berguguran nye airmata Fad ni disebabkan paper MATHS sebentar tadi..

Betapa tension nye Fad,hanya ALLAh jee yang tahu..

dan right now Fad dah down sangat2 because of the MATHS paper..



T.T" Dapat lulus pun jadi lahh..

Maths Songs by One Direction :

8 comments:

  1. Insya-Allah boleh..
    perlu byk buat latihan selalu kerana matematik bukan subjek membaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya'allah..kne tgok dlu macam mne sem depan..harap2 lepas lahh :|

      Delete
  2. akak pun x suka subjek math time sekolah, kat u kena amik statistik, yg pelik dapat A stat 1,2 dan lanjutan sebab? lecturer hensem abis dik, so cr sumber inspirasi untuk minatkan subjek tu wp mulanya memang mati2 x suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sumber inspirasi nyeh kak?.wahh..macam best jee.. :)
      akak jadi sumber inspirasi fad lahh..

      Delete
  3. Good luck yea...rrr walau xsuka....cuba lew pksa diri...cr study group yang bleh pengaruh utk jatuh cinta ngn maths...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :)) fad dah paksa dri sehabis mungkin nk balja maths ni..huhuhu..thanks for the tips :))

      Delete
  4. dah lpas pon kan..xpe.dh cube yg terbaik.lpas ni klu maths lbhkn buat latihan k.jwb soalan banyak2.insya Allah membantu.bt revision gan kwn2.sbb dyorg leh back up n kita tak yah study bebyk sbb dyorg leh ajar dh :) all the best dengan pljaran k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..alhamdulillah dah lepas..huhuhu..harap2 tak kne repeat subjek sem depan..thanks ayut :))

      Delete