»

Pukul 3 Pagi ~..

"Pukul tiga pagi tidurlah intan

Besok bangun lagi senda gurauan
Bangun pagi-pagi hai renung ke awan
Lepas gosok gigi minum kopi satu cawan
Kanda pergi kerja jauh di kota
Dinda jaga rumah jangan main mata
Nanti petang kanda pulang
Kita sembang panjang-panjang
Dinda jangan bimbang... bujang
Bukan mata keranjang... sembahyang.."



Ingat lagi tak lagu P.Ramlee yg tajuk "Pukul 3 pagi" tuu?. hahaha ;D

Entri pagi bute nii memang sangat pelik..Fad da semacam,


Burung hantu yang berjaga time malam dan seperti,
yang selalu mengile di waktu malam...

nii sume sebab nak menyiapkan,


tapi malng menimpa diri apabila, dia keluaq lagu ni..


tapi,tidak mengapa lahh..esok fad try buat lagi sampai buleh!.chaiyok!.ape yang penting sekarang adelah,


tidur sambil bermimpikan abang jung yong hwa saya ;P
jangan jeles nyehh..



Disebabkan nak jugak tulis entri tanpa memerlukan penaipan yang banyak,lalu fad letak byk gambar..kalau ada sebarang pertanyaan,bantuan untuk menyelesaikan masalah tdi,ataupun jealous akan fad mimpi tentang Jung Yong Hwa,boleh sertakan comment di bawah ni :P

*otak jadi giler sikit pepagi bute macam nii @.@" ayat pun jadi tunggang-lenggang..

2 comments:

  1. lor ingat puisi apa lah tadi..lagu rupanya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fad nak nyanyi tak reti..tuu yang masuk lirik jee.. :P

      Delete