»

Sayang sangat-sangat!

Assalamualaikum!.Barisan orang-orang yang saya sayang sangat!, Thanks for being in my life ;)


Firstly,ofcoz lahh anak kesayangan <3 
Semakin lama,semakin membesar,kalau boleh aku nak jee die maintain kecik..Nak terus melayan kerenah die ni..He was the sweet boy ;) and always be my heart..

Barisan tentera yang ade kat rumah halaman..macam-macam karenah dorang smpai mati kutu nak pkiaq!.


 Zaman yang xleh di lupakan adelahh zaman persekolahan..Susah senang nak buat add maths bersama..Ape yang paling penting,aku paling blurr dan sangat clumsy..x caye?.tnya lahh ahli-ahli kelas aku.. ;)


Haa..zaman giatmara :) time nii aku banyak gile-gile..kawan dgn dorang2 ni lahh..^ kelakar2..




 Last but not least, zaman lani..zaman aku di GMI.Classmate yang pelbagai macam ragam nyerr dan peringkat umur dan jugak roomate yg gilak-gilak.Dalam bilik,aq sorang jee blah utara.Nak membebel utara,aku membebel sorang.hahaha =D

Sekian saja entri untuk hari ni..


No comments:

Post a Comment