»

Akan Datang~~ Kisah Cinta Pertama

Assalamualaikum dan selamat sejatera semua!!

Rindu kat korang semua,almaklum lah dah lama tak online2 nii..It's okay.sekarang ni Fad dalam pembikinan nak buat short storie untuk pembacaan korang semua.My writing xde lah bagus mane pun tapi tak salah kan kalau mencube? :)

Opps..Fad x siap lagi cerita dia tapi...tapi..tapi...cover untuk cerita dia fad dah siapkan dah.

Nantikan Kisah Cinta Pertama yang pertama kali dikarang oleh Fadlina Nasir <Amboi~~ bunyi macam gah beno!. :P>


Terima Kasih kat Cik Ika si photographer untuk gambar yang cantik ni :) Fad just edit sikit2 jee :))

Nantikan Kisah Cinta ni yang pertama kali dikarang dalam blog "Gadis Ribbon"

Sekian saja entri untuk hari ini.

6 comments:

  1. xsabar nk tunggu....yeap....sangat chantek picta tu...

    ReplyDelete
  2. wahhh..sis ni sangat berbakat..saya nak karang entry kat blog pun terkial2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Liza Razak mana ade..just cite karang gitu-gitu jee.. @.@

      Delete