»

Happy Birthday Akak Kembar :)

Assalamualaikum and a very goody-goody day :)

Kakak kembar? Sejak biler fad ade kakak pulak kan? Hahahaha..ni sebenarnye akak senior Fad kat kolej.Sebab kembar adelah kiteorang sometimes tuu loading skit dalam certain matter.that's why panggil kembar.Tapi taktahu lah kalau muke kiteorang seira-iras ke tidak..

nampak serupe tak? hehehe..
Nama akak kembar Fad ni Sya Ashizumi Aziz (Kak Echa)..
salah sorang akak senior paling BRUTAL di alam semesta..

Entri kali ni pasal birthday kak echa yang kiteorg sambut kat Mines Shopping Mall baru-baru ni (10 July 2012)..Wahh..memang happening dan tak tahu malu gile! hehehe..

Mula-mula berbuka puasa dulu di MC'D Mines dan act's seperti takde pape yang berlaku..






                            

Then,taa daa..Surprise cake utk Kak Echa..(Kek dibakar dan dihias oleh Bread History :)


Sesi suap-menyuap pun bermula..Time nie meja makan tempat kiteorg mkan mmg kecoh gile tambah2 lagi ade Fad :) Org sekeliling pun ade usha-usah kucing jugak..Hehehe..kelakar giler!




Disebabkan malam masih young lagi,kami pun tawaf satu Mines Shopping Mall.Perempuan biaselah.Kalau dah pegi mall tuu definitely jejalan punye lah!







Sedang tengah syok berjalan-jalan terjumpa pulak dengan alumni course kiteorang..ape lg!.Pitcha time!!
Great senior kiteorang bertudung pink :)






Kegilaan kami terhadap kamera tak terhenti begitu jee.Ondaway nak balik tuu boleh lagi singgah kat Downtown Mines then snap-snap picture lagi.Memang OWSOME giler lah korang :) Time ni kiteorg belagak mcm tourist kejap.hahaha. XD











Birthday Kak Echa mmg disambut dgn happening skali eventhough kiteorg tak sediakan tepung,telur dan bahan kimia yang lain tapi ni pun dah fun enough!

Kepada Kak Echa a.k.a Kakak Kembar yang tak seiras sgt,

Semoga akak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki DAN! berjumpe dengan Mr.Right pilihan hatinya. 

Fadlina Nasir <3

p/s: Entri ini khas untuk tatapan Kak Echa.

Wassalam..

No comments:

Post a Comment