»

Harrods Tote bag Giveaway by Liza Razak

Assalamualaikum and Salam Ramadhan semua :)

Entri kali ini ditujukan khas untuk Sis Liza Razak untul nak join contest Harrods Tote bag yang cute ni :)




Kawan-kawan yang nak join contest ni,boleh lah refer ke official Liza Razak Blog http://pypylamb.blogspot.com untuk mengetahui terma dan syarat yang diperlukan :)


Ok,fad nak cite skit pasal gambar ni :) memang dalam syarat pentandingan pun ade nyatakan jugak :))

Sebab fad pilih gambar ni adalah disebabkan time ni fad pertama kalinya berpakaian seperti ladies.Sebab munasabah nye tuuu je lah :D Fad macam orang separuh gile sebab tak tahu nak padankan pakaian ni macam mne,tuu yang result die pun tak seberapa. Fad hanya pakai Dress hitam pendek,Selendang polkadot yang dipinjamkan dan Seluar jeans berwarna coklat lembut yang dipinjamkan jugak. :))

Terima Kasih kepada para peminjam yang telah meminjamkan seluar dan selendang ala-ala ladies dan sejak tu,Fad pun semakin rajin lah meng"google" cara-cara pemakaian seperti keperempuanan skit.TAPI! apa yang penting,adelah keselesaan si pemakai.Fad very2 lah selesa bila pakai macam ni dan plus! it/s very easy untuk digayakan :)

Tuu jee lahh description untuk gambar ni.Macam panjang sangat pulak kan? @.@"

Sekian,arigatok kosaimas :)




8 comments:

  1. rasa macam dh komen ritu.ahhaha
    selmat berjaya

    ReplyDelete
  2. wahh...first time pakai macam ladies yer? outfit yang menarik dan praktikal. nanti boleh la pakai macam ni selalu. anyway thank you for joining sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..first time pakai dress gitu.it's my pleasure joining u sis :)

      Delete