»

Debaran Praktikal.


Assalamualaikum semua!

Yah! Hari ini I goin start my Prratical. Aisey.. berdebar-debar rasanya. Totally berdebar toqq! Sebab tak tahu kinda of work that I gonna do at that office nanti. Harap-harap Fad dapat buat praktikal ni sampai habis! Alaa.. Lagipun 4 bulan jee.. * jee?! aisey, iye-iye lah tuu..*

Disebabkan terasa debaran tuu actually Fad kena tidur awal malam ni tapi. Tak boleh nak tidur awal even dah layan Running Man berepisode-episode sekalipun its doesn’t make any sense. Haiya! Memang tak sleepy langsung jadinya. Dahlah esok Fad start keja awal. =.=”

Please those my friends out there wish me luck for this Insdustrial Training that I will start faced it tomorrow. Sumpah berdebar tahap gaban tapi nasib baik lah Fad not alone kat company tu. I’m will be with Nisa, Ika , Nazmi and also Deezex. Just wish we all the best yahh! And for those yang akan menjalani praktikal nanti good luk for as well and please do your best sebab kita bawa nama kolej kita kat tempat/company orang. Please perform well even kena buli acanno sekalipun,korang redah jee. Buat jee ape yang dorang suruh tapi kalau buat benda-benda pelik or negative tuu better korang tolak. Nak tolak tuu dengan cari yang baik yee, jangan bagi kaki pulak. Heee ^.^  Sebab macam Fad cakap tadi, kita bawa nama kolej kita so paham-paham sendiri lah yee. Masing-masing dah pandai kan? Dah besar kan?

And tak sangka-sangka jugak yang tak sampai berapa minggu jee lagi dah masuk tahun baru. Ish rase macam semalam jee Fad celebrate New Year 2012 then nak masuk 2013 pulak. Sungguh tak sangka. Dan time nilah jugak peningkatan umur menjadi. ARGHH!! Tak suka nye. Tak suka jadi tua! I wish to be “teen”agers back not “ty”agers. Huhuhu. *kalau boleh, nak pinjam alat reverse masa dari doraemon*
Macam biasa, semakin nak naik tahun baru nanti, semakin matang pemikiran ni dan semakin banyak entri yang merepek-kerepek lagi. Hahahaha. Will see next year macam mana. Ahha! I need to go now. Esok nak pergi kerja, nak pergi kerja, nak pergi kerja.

Sekian ini saja, Bye!

2 comments:

  1. GOOD LUCK....praktikal akan menjadi memori indah, bila dah mula kerja nanti....

    ReplyDelete
  2. Thanks kak :) Seriously? mesti pernah praktikal kan before ni?

    ReplyDelete