»

Hye there come 2013, Bye 2012!

Salam semua!

Very the tak sangka mak jemah dah masuk 2013. Pejam celik pejam celik pejam celik celik celik dah nak New Year dah. Haihh! Peningkatan umur pun naik lagi. Fad dah tua! Hahahaha..



Semakin meningkat umur semakin lain gaya penulisan Fad kat blog ni. Hahaha. Even blog ni tak mececah pun sampai 100 juta pageviews sekalipun, tapi yang penting adalah niat nak berblogger. Means nak kongsikan ape jee yang menarik berlaku dalam kehidupan semasa ni.

Fad takdelah rajin sangat nak post entri dah majority of my entri not even kelakar pun. Sometimes tuu Fad pulak yang bosan baca blog sendiri. Maybe after this kalau sesiapa yang ade idea yang boleh Fad implementkan dalam blog ni sudi-sudikanlah bagitahu kat Fad yee. So takde lah bosan sangat bila nak baca. :)

Azam tahun baru?

Rasanya Azam yang tahun lepas pun tak tercapai lagi. Azam Fad tahun lepas ape eh? Ok,sumpah dah lupa. Urm. takpe takpe rasanya tak penting untuk dimentionkan disini. Just harap tahun ni the way cara penulisan jadi much more better daripada zaman-zaman kuna dulu. hahaha. Memang tak boleh belahh. So, thats it! Selesailah entri tahun baru untuk kali ini. Actually Fad takde idea nak merepek ape untuk entri ni sebab dah ketandusan idea sangat dah. hee :)

No comments:

Post a Comment