»

Kisah kuno Facebook.


Entri yang sangat kelakar. Dulu takde benda lain yang sehebat fesbuk. Kalau boleh, menghadap facebook a whole day pun tak kisah. Hahaha. Tengah Fad belek-belek album dalam lappy ni, Fad terjumpa kisah-kisah fesbuk yang kuno dulu. Adoi! Sweet ade, tertipu ade, marah pun ade, gaduh pun ade. Kelakar lahh pulak tengok balik. Nak tahu ape kisah nya? Haa meh.. meh.. meh.. jemah nak habaq mai.

Kisah Pertama : Terlalu taksub, dan terkenalah padahnya. T.T

Time ni Fad memang taksub gila-gila babun dengan drama korea. Time tuu tengah era Fad layan drama “Playfull Kiss” lakonan Kim Hyun Joong tuu lahh. Punyalah fanatic gila babi sampai add semua yang letak nama “Kim Hyun Joong” kat dalam fesbuk ni. Alahai! Sekali tuu si mamat korea yang Fad tergila-gilakan ni pun approve kat fesbuk ni. Ape lagi, hati menjerit kerianganlah! *macam kat dalam hati ade mulut jee* Pastu, startlah conversation ala-ala omputeh gitu dengan KHJ ni *macam tertera gambar diatas laa*

Last-last.. TIPAH TERTIPU kiah oii! Aisey.. punya bajet tengah chat dengan real KHJ last-last bukan. Patah Seribu Hati Fad. *Patah seribu hatikuuuuu, Bila mengenangkannn, Ohhhhhhh… </3* Terus Fad tak jadi nak mengayat beliau.


Kisah kedua : Being sweet dengan salah-sorang blogger superb!


Beliau adalah sorang blogger kalau tak salah Fad. Fad pun tak bape tahu sangat pasal beliau ni tapi dia kira dalam list orang femes dan hot semalaya jugak lahh.

Paling best, time ni zaman fesbuk kuno ni, beliau sangat aktif post-post benda-benda terkini termasuk ayat-ayat jiwang yang boleh digunapakai untuk mengorat aweks-aweks. Dalam satu jam tuu ade lah sampai 50++ benda yang beliau post. *iye iye jee 50++ per hour =.=” Actually, Fad tak pernah kira punggg*

Pada waktu kejadian kisah ini, beliau tengah mengoyan mengepost ayat-ayat jiwang besi alkali *means tak karat lahh. Besi alkali? Ehhh *  Dan Fad pun layan ngoyan beliau dengan mengatakan benda seperti tertera tuu. Sweet kan kan kan? *ramai orang like tau*


Kisah Tiga: Gaduh dengan classmate.


Alkisah.. *taib* Alkisah maka tersebutlah kisah.. *taib* sang unta datang beramai-ramai menghadap diri ke Sultan Firaun.. *taib * <Iklan>

Yang ni memang takleh belah belah belah sangat. Sebabnya adalah ….
Haa.. sebab tuu lah.. actually Fad taktahu nak sampaikan kat korang lagu mana =.=”


Kisah Empat: Mengedik bersama Nazim Irfan. *puuii! Geli dengan title sendiri*

Siapa Nazim Irfan ni? Korang tahu tak? Tahu tak? Tahu tak? Haa.. Tekan nama beliau sebelah ni > NAZIM IRFAN . Then tengok salah satu video beliau. Pergh! Handsome, handsome dah. Skills main gitar? Superbly Incredible. Suara? Alahai macho kott! *hahahaha.. jangan jeles*


Beliau memang talented sebenarnya! Fad kalau boleh nak pegi gig yang penah dia perform tapi apekan daya, patik busy untuk tuu semua. Alahai. Nak katakana penyanyi, tak jugak tapi beliau ni kira artis youtube yang tengah nak membangun. Banyak jugak tempat yang si Nazim Irfan ni penah perform. Kalau nak tahu, add jee beliau kat fesbuk. J

Even do beliau tengah nak femes sekarang, beliau langsung tak sombong macam artis-artis lain! Tabik + salute lahh! Hee.

Bye!

No comments:

Post a Comment