»

I Stalk Your Profile

*Entri Statement Maut!* Hahahaa tak boleh belah sangat sangat bila Fad letak title kali ini sebegini rupa kan? Tapi sememangnya ni yang berlaku bila kita dah mula minat/ jatuh hati/suka sesorang tuu. Kita akan stalk profile fesbuk lah, twitter lah, blog lah, myspace lah, Friendster lah *wujud lagi ke dua benda alah social network ni? Pape jee lahh* Kita akan stalk, punya stalk then stalk kalau boleh sampai hafal sidia punya “About Me” punya column. Hadoi! Memey dah tahap gila bayang bayang bayang sangat dah tuu.

Dah tuu kalau dah stalk tang “About Me”, tang “Picture” pun tak lupa nak stalk juga. Mane tahu kot-kot dah ade gelpren ke, boipren ke. Hadoi! Sangat sangat lame lah pulak kan? Tapi sweet kott. Hee ==”

Haa! Bukan ni sebenarnya yang Fad nak cuba sampaikan untuk entri kali ni. Sebenar dan benar-benarnya, Fad nak introduce kat korang-korang satu lagu ni. Memang best! And singer yang nyanyi lagu ni pun not bad jugak. Hee ^^  Astghafirullah’alazimm. Fad nak bagitahu yang voice memang sedap! Superbly sedap and beliau ni adalah penyanyi kelahiran Brunei. Jiran sebelah negara jee.


Sebenarnya, Fad dah tejatuh hati dengan lagu beliau yang sebenarnya lagu ni dah lama, tapi baru dengar sejak-dua menjak nii. Memang tak up to date betul! Suara dah sedap, Good Looking pulak tuhh. Aishh. Cair Mak Jemah tengok dia.

Lagu yang buat Fad terjatuh hati dengan beliau ni ialah lagi “I Stalk Your Profile” memey best habaq hang!



There’s some lyrics yang Fad rasa macam cute sikit. *cute banyak sebenarnya*

I stalk your profile
When i miss you,
Tengok semua gambar u tanpa jemu
I stalk your profile
When i miss you,
Adakah kau juga memikirkan ku,
Kau seolah memberi ku harapan
Di saat sunyi.. rasa kesepian
Kau seolah.. memainkan perasaan
Ingin ku membencimu tapi aku yang tak tahan

Youuuuu! Tak tahan hati ni mengedik bila terdengar part ni. Alahai! Very the menusuk kalbu tahu!

Bagi mengelakkan Fad terus menggedik kat entri ni, better Fad belah dulu. Nanti korang pulak tak tahan bila membaca lebih lanjut. Tak pasal-pasal nak bagi penyepak laju-laju tang muka secara percuma. Hahaha!

Sekian, Daaa~..

No comments:

Post a Comment