»

Kem Super Students Darjah 6 S.R.A Sungai Kantan di Kem Nur Bukit Unggul (Part 2)


Assalamualaikum dan Selamat pagipetangmalam semua J


Agak menyedihkan jugak lah. *ehh.. belum pape lagi dah sedih kan?* actually kem kali ni Fad tak dapat melibatkan diri for whole day sangat sebab ada hal yang lain. Hee ^^ Hal ape tuh? Lets check my entries lah gitunye eh.

Kem kali ni agak boor*ngg jugak lahh sebab takde ramai fecilitator daebak-daebakm yang lain as before ni. Tapi pape pun penglibatan pelajar kali ni memey sangat luar biasa sangat- sangat!



Part yang Fad paling terkejut sangat-sangat *ade lah bleh sampai gugur jantung ni ke tanah kejap* ialah nak kejutkan dorang untuk Qiamulail di pagi hari. Ya Allah! Dorang bangun seawal 3 pagi untuk get ready nak berqiamulail. Memang adik-adik kali ni bersungguh-sungguh dengan setiap aktiviti yang dijalankan.




Kem ni merupakan kesinambungan dari Part 1 hari tuu. So, objective kem ni same jee lah macam Part 1 punya. Nak tahu Ape dia? Let’s go to this entri :


Cuma yang tak bestnye aktiviti Riadah kali ini takde Jungle Trekking sebab kekurangan para fecilitator tapi dorang beruntung sebab dapat jumpa dengan Ustaz Sufian dalam Slot terakhir.



Siapa Ustaz Sufian? Haa. Yang Fad boleh cakap kat sini, suara beliau memang sangat-sangat sedap! Kalau bertanding dalam Akademi Fantasia, Ustaz Sufian boleh jadi juara. Definitely!


Terima Kasih kepada Adik-Adik Darjah 6 yang selamat menjalani Kem Super Student kali ini dah Kak Siti dan Fecilitator yang lain mendoakan adik-adik mendapat mumtaz dalm PSRA dan UPSR tahun ini.



Sekian, Bye Bye.
Fadlina Nasir (Kak Siti)



No comments:

Post a Comment