»

Berangan #3 : Nak dating dengan dorang boleh?

Assalamualaikum orang kampong! *macam Fad ngan korang sekampung plak kan? Hahaha* Memang kali ni entri first time paling gedik di alam semesta gituu. Memang nak bagi pelempang kat Fad puna de rasanya. Punya perasan lah nak dating dengan mamat-mamat hensem lah kononnya!

Kalau mamat-mamat yng ade kat Malaysia ni kira boleh pakai lagi lahh. Tapi yang tak boleh pakainye Fad nak dating dengn mamat-mamat korea jee you! Memey tak padan kott! Jauh api dari panggang aihh! Nama pun berangan kan. Ape kata korang teruskan baca kisah anganan Fad yang takkan pernah ke sudah ni. *agaknya memang takde kesudahan pun!*

Memang yang sedia-maklumkan yang mamat korea punya kehenseman ni bukanlah asli sepenuhnya. Tapi nak buat acano, dorang dah hensem sangat sampai dah membuat hati batu Fad ni going cairlah. Ade yang setengah dari dorang plastic surgery and make-up semata-mata tapi nak buat macam mana. Hati dah terikat dengan dorang.

Korang confirm menyampah gile dengan Fad kan bila cakap pasal mamat korea ni? And maybe sesetengah tuu rasa yang Fad ni buat tabiat ke ape?! Tapi dah memang realitinya. Fad just can’t forget the sweetness smile single of them. Cute siot!

Korang tahu siapa yang maksudkan? Haa! Kalau nak disertakan list memey panjang jela-jela roti jala lah jawabnye. Hahahaha! Its okay, Fad just listkan the person that I wanna dating the most jee lah yee. Hee. *gatai!*

Calon-calonnya adelah:

1.       Jung Yong Hwa


2.       Kim Hyun Joong

3.       Minhoo Shinee

4.       Sungha Jung



5.       Jang Geun Suk

6.       Soong Jong Ki


7.       Lee Seung Gi

8.       Kim Jong Kook




Pewh! Macam ramai pulak lah aku minat kan? Ya Allah! Lagha ni semua oii! Lagha. Lagha. Lagha. Before it’s become much more badly, better I get away from here. Till the next entries, bye!





4 comments:

  1. Kpop....hehehe....xtakut ke dating ngn dorg, dorg ckap korea?rietta xreti ckp korea....ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. boleh belajar nak ckap korea kak. hee^^

      Delete