»

Kem Super Students S.R.A Sungai Ramal Dalam 2013

Assalamualaikum semua!

Yeay! Lagi sekali Fad pergi ke sekolah kesayangan. Hee ^^ Ok, kali ni Fad panggil diri sendiri as Kak Siti sebab semua kalangan adik-adik kat S.R.A Sungai Ramal Dalam kenal Fad as Kak Siti. *Glamer kott! hahahaha*

Kak Siti takde banyak pun nak berceloteh kat sini. Just happy sebab adik-adik semua memang sumpah sporting! Dari dulu sampai sekarang sekolah korang lah yang paling sporting. Teringat pulak kat kakak-kakak dan abang-abang korang yang right now dah Form 1. Rindu kat dorang tetibe. T.T

Bukan main happy dorang dapat makanan. :) 





Haa.. ni special sikit. Kelab Bola Jaring Kak Siti :)



Ok! Jangan tengok boxer tuu lama-lama!



Time Riadah : Masing-masing taknak mengalah. Last-last sorang jee yang menang.



Ok, gambar seterusnya ni adalah ketika slot mengenali feci-feci. Merapu-rapu soalan yang adik-adik ni tanya. Kiteorang pun jawab jee lah dengan hati terbuka gituu! :) Tapi pape pun korang memang sporting.

 Group Abg Shahir

 Group Kak Siti. *peace yalls!*

 Group Kak Nisa *semua tough-tough kott*

 Group Kak Wawa *semua kecil molek macam kak wawa Hee^^*

 Group Abg Arif 

 Yang ni Kak Siti tak puas hati sikit. Group Abg Umar. Dia amik sampai dua group sekali gus.

 Group Abg Zalman

Yang ni semua bajet hensem. Lagi-lagi Abang Shahir at tengah-tengah tuu.

 Group Kak Lina *macho kononnye.*

Group kedua Kak Siti :)

Time terpaksa tangkap gambar even tengah kalut. Yee lahh sampai ade adik sorang tuu merajuk kott. 





Aktiviti dalam kumpulan pun dorang sempat lagi nak posing. Tak faham Kak Siti =.="

Time ni ade perebutan kejap. Sampai koyak baju Kak Siti. T.T




 Bersungguh-sungguh betul dorang angkat tangan.



Ceramah daripada Imam Muda Amiril.

Lastly hadiah daripada Kak Siti :) Comel tak?

Ok, Candid! 

And last but not least lah kan, Kak Siti nak ucapkan Selamat Maju Jaya kat adik, adik, adik, adik, adik-adik semua. Ramai sangat adik Kak Siti nak sebut nama sorang-sorang tak larat Kak Siti nak taip. :)

ByeBye!

No comments:

Post a Comment